[rev_slider_vc alias=”main_slider”]
[stm_rev_slider_nav title=”Road Transport” icon=”stm-transport842″ slide_number=”1″]
[stm_rev_slider_nav title=”CARING FOR YOUR GOODS” icon=”stm-transport873″ slide_number=”2″]
[stm_rev_slider_nav title=”LOAD TRACKING” icon=”stm-transport830″ slide_number=”3″]
[stm_rev_slider_nav title=”LOGISTIC SERVICE” icon=”stm-people-in-team” slide_number=”4″]
[rev_slider_vc alias=”main_slider”]

Mirë se erdhe!

Trendshped, një kompani e integruar ne logjistike, ofron transportimin e mallrave, shpërndarjen lokale, doganat dhe shërbimet e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit në 🇽🇰Kosovo, Shqipëri dhe ne Turqi. Për më shumë na kontaktoni: +383 49 226 688

email: [email protected]

Engin Mecihan
Kryeshef Ekzekutiv

Projektet e Bërra
Klientë në të gjithë botën
Automjete në pronësi
Njerëzit në Ekip

Sherbime Speciale

I njohur globalisht për aftësinë tonë për të trajtuar çdo detaj të fundit të nevojave të veçanta të logjistikës dhe përcjelljes së klientëve tanë, ekipi i Shërbimeve Speciale të Trendshped kujdeset për të gjithë logjistikën tuaj.

Lajme nga ne

FAQ

Kamion i pjesshëm është një mënyrë transporti mallrash për dërgesat e mëdha që mund të mos kërkojnë përdorimin e një rimorkio të plotë kamionësh. Kamion i pjesshëm bie midis LTL dhe ngarkesës së plotë, zakonisht përfshin dërgesa mbi 5,000 pound ose 6 ose më shumë paleta

Dërgesat që janë më të mëdha se LTL por më pak se një rimorkio e plotë kamioni konsiderohen si kamion i pjesshëm. … Dallimet kryesore midis ngarkesës së pjesshme të kamionit dhe ngarkesave të volumit LTL: Dërgesat e pjesshme të kamionëve nuk kërkojnë një klasë të mallrave;

‘Ngarkuar me lirshmëri’ thjesht do të thotë që mallrat (parcelat, gomat, thasët etj.) Grumbullohen individualisht njëra mbi tjetrën në një furgon ose kamion gjatë transportit – në krahasim me ato të paletuara, ku mallrat vendosen në një paletë dhe mbështillen me fletë metalike -Ngarkesa e lirë përdoret shpesh kur mallrat transportohen në një kontejner

FTL ose Full TruckLoad është transporti i mallrave që mbushin një kamion të plotë, ose një dërgesë me ngarkesë të pjesshme që zë një kamion të tërë. Ushqimet me shumicë transportohen zakonisht nga FTL. FTL është kontraktuar me një klient. Fastershtë më e shpejtë dhe më e shtrenjtë. Shikoni gjithashtu nje shembull: Transportin Less Than Truckload (LTL)

Një paletë standarde për ushqimet është 40 “e gjerë, 48” e gjatë. Aftësia për të mbushur hapësirën e rimorkios varet shumë nga sa përshtaten këto njësi të paletuara. Nëse paletat do të futen në rimorkio “e gjerë: e gjerë” është e mundur të vendosni 30 gjurmë të paletave në një rimorkio 53 ′

0-2m3> 700 KG 250 EUR 5 m3, > 1500 KG 400 EUR 10 m3, > 3000 KG 550 EUR 15 m3, > 5000 KG 650 EUR 20 m3, > 6000 KG 750 EUR 25 m3, > 7000 KG 900 EUR 30 m3, > 8000 KG 950 EUR 35 m3, > 9000 KG 1050 EUR 45 m3, > 10000 KG 1300 EUR 24000KG – 1800 EUR

CILAT JAN SER SH SERRBIMET TONA?

Mbi 22 punonjës të përkushtuar, që punojnë në 2 grupe rajonale, ofrojnë përsosmëri operacionale.

Kujdesi për mallrat tuaja
Ndjekja e ngarkesës
Transporti Rrugor
Shërbimi Logjistik

Kontaktoni per ngarkesa

    This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.