Zbuloni aftësitë dhe rrjetin tonë

Modeli fleksibël i Logistics Ground, duke përdorur vetëm transportues cilësorë, do të thotë që përfitoni nga nivelet e përmirësuara të shërbimit, fleksibiliteti më i madh dhe dërgesat e përcaktuara në kohë. Ekspertiza jonë në menaxhimin dhe planifikimin e transportit na lejon të hartojmë një zgjidhje që plotëson nevojat tuaja dhe gjithashtu t’i përgjigjet shpejt çdo ndërprerje ngjarjeje, të tilla si moti.

Përmes rrjetit tonë global të kullave të kontrollit dhe teknologjisë më të fundit, ne jemi në gjendje të monitorojmë dhe reagojmë dinamikisht ndaj situatave të tilla si moti i pafavorshëm, ngritje shtesë ose ulje ose trafik i madh, që do të thotë që mallrat tuaj janë gjithmonë duke udhëtuar rruga më efikase.

Rrjeti ynë rrugor jo i bazuar në asete ju ofron fleksibilitet, nivele të përmirësuara shërbimesh, shpërndarje të përshpejtuar, ulje të kostove direkte dhe indirekte dhe shumë më pak kompleksitet. Rrjete rrugore të integruara, që mbulojnë botën.

Kombinimi i ekzekutimit të transportit dhe shërbimeve të menaxhimit të transportit

Përmes rrjetit tonë global të kullave të kontrollit dhe teknologjisë më të fundit, ne jemi në gjendje të monitorojmë dhe reagojmë dinamikisht ndaj situatave të tilla si moti i pafavorshëm, ngritje shtesë ose ulje ose trafik i madh, që do të thotë që mallrat tuaj janë gjithmonë duke udhëtuar rruga më efikase.

Rrjeti ynë rrugor jo i bazuar në asete ju ofron fleksibilitet, nivele të përmirësuara shërbimesh, shpërndarje të përshpejtuar, kosto të reduktuara direkte dhe indirekte dhe shumë më pak

i Sigurt

Ju përfitoni nga përvoja jonë në ofrimin e zgjidhjeve efektive në zinxhirët kompleksë të furnizimit global të disa prej korporatave më të mëdha në botë.

Dorëzimi i shpejtë

Ju përfitoni nga çdo risi, pavarësisht nëse përfshin një shtrirje të thjeshtë të produkteve tona të Transportit Ajror dhe Oqeanit, pavarësisht nëse do të thotë një zhvillim në deponimin.

24/7 Mbështetje

Të gjitha këto shpjegojnë pse do të gjeni ekipin e mbështetjes së jashtëzakonshme në TransCargo të gatshëm për të aplikuar pasionin e tyre për zgjidhje në mbështetje të biznesit tuaj.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.